Poradna Pingpongové pálky


Autor: | Vloženo: 25.01.2016 000 15:44 | Témata: Poradna Pingpongové pálky

Výběr pálky na ping-pong

Dobrý den,
chtěl bych si obstarat pinčesovou pálku a potřeboval bych poradit. Projel jsem na webu, co se nabízí a vyšlo mi mezi již hotovými nejlepší varianta k mání Butterfly Primorac 7000 nebo Donic Waldner 1000 (cca 700 respektive 900Kč). První dotaz - kterou z nich byste mi doporučili? Dotaz č.2 - vyplatí se vybírat jen mezi osvědčenými výrobci, za což Butterfly a Donic mám, nebo se platí zbytečně za značku a kvalitou srovnatelné jsou i "nonamy" - popř. jaké? Jak je na tom Stiga (jako zmíněné dva, nebo už je to horší(?) Dotaz č.3 - několikrát jsem při pročítání narazil na názor, že než nejlepší hotovou pálku se vyplatí již jen lehce připlatit a pořídit si pálku na míru - porovnání nejlevnější montovaná x již hotová co se týče vlastností? Na kolik tak nejlevnější montovaná přijde (samozřejmě jestli se prodávají zvlášť např. úplně shitové potahy, tak ty vynechat). S tím souvisí - zvládne nalepit absolutní amatér? Popř. na kolik přijde sestavení ve spec. obchodě? A jak je to s "výdrží" takových pálek (i oproti již hotovým)?
Za pálku jsem ochoten dát max do těch 1500Kč +/-

Nakonec ještě mé charakteristiky - hrával jsem kdysi velmi slušně amatérsky, profi nikdy, teď bych opět cca po deseti letech rád začal (samo hobby, časem možná něco víc)...nejsem vyhraněn ani útok, ani obrana (spíš obrana, ale občas si také rád zamlátím :-))

Předem VELICE děkuji za odpověď.

  • 25. ledna 2016 - Oficiální zástupce obchodu vše na stolní tenis.cz

    Dobrý den,
    pokud chcete do pálky investovat 1500 Kč, je lepší si vybrat potahy a dřevo zvlášť a nechat si ji nalepit. Doporučuji např. STIGA Saive Control za 1290 Kč nebo STIGA Extreme.
    Jan Hrnčiřík
    vše na stolní tenis.cz
    www.vsenastolnitenis.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Sláva

      4. února 2016 - Sláva

      Díky za odpověď. A lepí někdo také podobně jako ty Stigy (aby se dala koupit hotová) i Butterfly? Jinak jsem zjistil, že se prodává ještě i Stiga Calibra, se kterou jsem hrával - srovnání s Butterfly Primorac 7000?


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.